Vrienden van Laurentius

SAMEN VOOR HET GOEDE DOEL

Uiteraard duiken we ook dit jaar weer voor het goede doel: Virtual Reality brillen voor de kinderafdeling van het Laurentius Ziekenhuis. Dit is een project van de stichting Vrienden van Laurentius. Een stichting met als doel het de patienten in het ziekenhuis zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken.

virtual reality brillen voor de kinderafdeling

Middels de Virtual Reality brillen krijgen de jonge patienten van het Laurentius Ziekenhuis onder andere een preview op de operatie die zij genoodzaakt moeten ondergaan. De brillen verschaffen de kinderen op speelse en moderne wijze een beeld van wat er op de dag van de operatie gaat gebeuren. Op deze manier wordt getracht eventuele onduidelijkheid, onwetendheid of angst bij de kinderen te verminderen en in het mooiste geval zelfs weg te nemen. Lees meer

WORD VRIEND van de vrienden van laurentius

De stichting Vrienden van Laurentius is voor het realiseren van de projecten afhankelijk van de steun van derden. Wilt u een steentje bijdragen aan de verwezenlijking van diverse initiatieven die ten goede komen aan het welzijn van de patiënten en bezoekers? Word dan vriend van het Laurentius Ziekenhuis.

eenmalige donatie

Uiteraard kunt u ook eenmalig een donatie doen, ieder bedrag is welkom. U kunt uw bijdrage overmaken naar IBAN rekeningnummer NL90RABO0302596046 t.n.v. Stichting Vrienden van Laurentius.